Educació primària

Benvinguts i benvingudes a primària.

Una etapa plena de canvis, d’aprenentatges, de creixement, de coneixement i d’autoconeixement. Una etapa per consolidar hàbits, normes, autonomia, responsabilitat i sobretot l’Autoestima. El treball en el nostre centre és fruit de la reflexió, coordinació i coneixement d’aquesta etapa evolutiva. Un pas progressiu, coordinat i respectuós per seguir el camí iniciat a l’etapa d’educació infantil. Mitjançant una metodologia cooperativa, activa i experiencial basada en el joc, les vivències i  raonament i el treball, construirem les bases i fonaments dels aprenentatges per a les etapes futures.

“La màgia d’aquests anys resideix en les coses simples i a la vegada importants del dia a dia. Meravellar-se amb el domini de les lletres i els números, experimentar, inventar, crear… Entendre algunes coses sobre la ciència i sobre la música. Descubrir les noves possibilitats del moviment del cos. Jugarcooperar, respectar a tots i a tot. Ser autònoma. A explicar allò que aprenem i allò que ens passa.

 A dir no o a dir sí, entenent que el món igual que l’escola és un lloc de llibertat al que hem vengut a ser feliços”

Metodologia

A Aula Balear treballam per aconseguir el màxim rendiment de cada alumne a tots els nivells: acadèmic, personal, social i emocional.  El treball al nostre centre posa al nin i a la nina al centre, respetant la individualitat, els ritmes i els interessos.

Tallers d'art

Els tallers d’art són un recorregut pels diferents moviments artístics, obres d’art i artistes clàssics, contemporanis, locals, masculins i femenins de la nostra història. Són un camí de reflexió i expressió a través de la pintura, escultura, fotografía, el color, el so, el moviment, la interpretació…

Treball cooperatiu

El treball cooperatiu és una eina d’aprenentatge a través de la qual els i les alumnes s’organitzen en petits grups per aconseguir objectius comuns. El treball cooperatiu és la base de la nostra metodologia i la nostra forma de fer.

Treball per projectes

El treball per projectes es pot definir com a “aprendre a aprendre”.

Filosofia i valors

La Filosofia té com a objectiu reforçar les habilitats de pensament, de reflexió, de pensament crític, de respecte dels diferents punts de vista i ser una font d’estimulació del raonament  i l’aprenentatge.

Aquesta web utilitzem cookies tècniques o indispensables per a la prestació de serveis. Més informació a la nostra política de cookies.

Tanca